Gaming-as-a-service

Ønsker du gaming inn på ditt hotell, kjøpesenter, underholdningssenter, bar og restaurant eller lignende?

Har du en feriedestinasjon, eller ferdes det mye folk hos deg. Ønsker du å skape et gamingsted? Vi kan hjelpe deg å realisere denne drømmen gjennom vårt nye utleiekonsept.


Hvem passer vårt konsept for ?


Hoteller

Restauranter

feriedestinasjoner

Kjøpesentre

Flyplasser

Cruiseskip

Idrettslag

Har du allerede andre aktiviteter som bowling, minigolf eller tilsvarende er det perfekt å supplere med gaming for å øke trafikken ytterligere.


Hva leverer vi?

Vi stiller med alt av utstyr du trenger fra PCer i verdensklasse, bord og stoler. Vi kan også tilby finansiering gjennom våre partnere.

Du trenger ikke forhåndskunnskaper for å bruke vårt utleiekonsept. Vi stiller med full support til alle brukere i hele vår åpningstid. I tillegg har vi en suveren serviceavtale om noe av utstyr mot formodning skulle slutte å fungere.


Vi har betalingsløsning gjennom Vipps, som er integrert med administrasjonssoftware.


Hva koster dette?

Du betaler en fast månedlig sum for leie av utstyret, men beholder alle inntektene selv fra utleien. Du kan også bestemme prisen. Dette kan være svært lønnsomt for deg som eier, og i tillegg vet vi at salg av mat og drikke gjerne utgjør 50 % av den totale omsetningen rundt gamingen.


Hvorfor gaming?

Gaming er stadig voksende aktivitet, som favner i alle aldersklasser. Gaming skaper gode opplevelser, samhold, engasjement og glede. Vi har fantastiske maskiner, som gjør gamingopplevelsen mye bedre enn det du får hjemme på egen maskin.


Hva trenger vi å ha klart?

Vi må ha strøm til maskinene, og en habil internettlinje. Dette kommer litt an på hvor mange maskiner man planlegger, men dette er noe vi avdekker i en tilbudsprosess.


Ønsker du å komme i gang?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Styreleder Tommy Pedersen, tommy@jotunheimenesport.no mob.98 00 00 70 for å høre mer om konseptet. Samt informasjon om priser og tilgjengelighet.

Jotunheimen

e-sport

Vi holder til i Kjøpmannsgata 63, 7011 Trondheim.

For booking og spørsmål ta kontakt på mail eller telefon, eller send oss en melding via Facebook.


Tel: +47 484 81 645

For andre henvendelser, ta kontakt med daglig leder på:


Tel: +47 410 02 768