HØSTFERIE-GAMING

Vil du game i høstferien sammen med andre gaming entusiaster og bli en bedre utøver?

 På Jotunheimen e-sportsenter vil man kunne være sammen med andre gaminginteresserte fra mandag – fredag fra klokka 09.30-15.30. 09.-13. Oktober (uke 41)

Innhold

Passer for barn/ungdom mellom 8-14år. Spill som er i fokus: Fortnite, Counter-Strike, League of Legends, Call Of Duty, Overwatch, Valorant, FIFA, Minecraft, ++

Det er mulig å spille de spillene som de selv eier. Husk brukernavn og passord på spillene.

Pris: 1490,-  (Dette inkluderer gaming, opplæring, teori og mat).

Felles lunsjmåltid med pålegg, brød/knekkebrød, drikke, frukt.

Fri tilgang til Jotunheimen e-sportsenter i åpningstiden, tirsdag til fredag.

Her vil barn og unge lære seg å samhandle og kommunisere med andre lagspillere, og lære seg å håndtere ting i team. De fleste e-sportspill baserer seg på lagspill, men også individuelle ferdigheter. Vi skal lære å bli bedre lagspillere og bli bedre individuelt. Noe som er veldig viktig innenfor gaming og e-sport er at man oppfører seg på lik linje som man er i «virkeligheten». Derfor har vi valgt å ha et stort fokus på dette med nettvett og hvordan vi opptrer digitalt.

Gjennom uka vil vi ha mindre turneringer mot hverandre, slik at vi kan lære av hverandre.

INFO: Det er lov å ha med eget utstyr. Vi har markedets kraftigste pcer, men vet at mange gamere liker å holde seg til sitt eget tastatur og mus.

* Må ha minimum 10 deltagere for å gjennomføres.

Fokusområder:

Vi skal også fokusere på samarbeid, kommunikasjon, taktikk, kreativitet, reaksjonsevne, planlegging, det å takle motgang, det å være løsningsorientert og ikke minst, ha det gøy!

  • Tekniske ferdigheter
  • Spill ferdigheter
  • Søvn
  • Kosthold
  • Fysisk aktivitet
  • Mental trening

Påmelding

For mer info, ta kontakt med senteret på 48 48 16 45, send oss en melding på Messenger, eller send oss en mail på post@jotunheimenesport.no.

    Tentativt opplegg