Tilbud for skoler og foreldregrupper.

Lei plasser hos oss på dagtid. Her kan elevene komme å spille og få et lite avbrekk fra den vanlige skoledagen. Vi tilbyr noen av markedets kraftigste PC’er. Her kan de spille hva som helst som for eksempel: Fortnite, Rocket League, Fall Guys m.m.

80,- pr. person. Inkluderer 2 timer med gaming og introduksjon om gaming og Jotunheimen. (deretter 40,- pr. time pr. person)

Vi tilbyr også foredrag og pedagogiske opplegg, se under for info.

Ta kontakt på: post@jotunheimenesport.no

Foredrag

Vi tilbyr foredrag ute til skoler og foreldregrupper. Foredraget omhandler det sosiale aspektet av gaming, ferdigheter man lærer seg gjennom gaming, de positive effektene gaming kan føre til og hvorfor arbeidsmarkedet ser etter egenskaper knyttet til gaming. Vi kommer også innom begrepet e-sport, og på hvilken måte det er en voksende industri med masse fremtidige arbeidsmuligheter.

Pedagogisk tilbud gjennom skoleåret

Vi tilbyr pedagogisk opplegg med gaming i fokus, der vi bruker pedagoger med spillerfaring som setter mestring og gode opplevelser på timeplanen. Her kan dere opprette faste avtaler gjennom hele skoleåret, for en eller flere elever. Ta kontakt for mer info.